Husmanskost …

img_4597.jpg

Idag har det verkligen varit grått. Maken gjorde några ärenden på stan, men jag beslöt mej för att stanna hemma – frös så bra ändå. Antagligen är det vår i ”Hyresvärdens” värld.

Har gjort lite småplock, men känner mej inte motiverad, så det har blivit ganska mycket tid framför datorn. Mesta tiden har gått åt till att uppdatera Office word (40 minuter!) och att försöka få iväg mail på en långsam uppkoppling, som jag inte ens vet om den fungerar – verkar inte så ibland. Men jag hann smyga in ett svårt pussel idag … Och!! Jag har tittat på Nanny, nu har serien kommit till de sista avsnitten, igen, lagom till att jag skall resa iväg, igen. Serien har gått i så många år, och reprisen lika många, men jag har inte lyckats se hur den slutar …!

Men, gissa vad vi ätit till middag …? Vi har ätit Rotmos med Fläsklägg … Tänk att det kan vara så gott!  En maträtt som jag avskydde som barn. Men det har blivit tradition att vi äter det första veckan när vi kommer hem till Sverige. Det är ju i regel tidigt på våren och ganska kyligt i luften. Så nu ikväll är jag varm, kanske yllekoftan, strumporna och fårskinnstofflorna gjort sitt, men det tog hela dagen… Imorgon måste jag ut i alla fall. Då har jag ärenden som måste uträttas, det får nog bli bli bilen (skrev jag att den startade på första försöket …) till ett köpcentrum – inomhus.

Ikväll skall det i alla fall bli en tidig kväll i sängen med en bok, eller tidning. Det blev alldeles för sent igårkväll, pga av strul med uppkopplingen. Konstigt vad denna apparat styr livet – undrar hur det var innan …

(Det blev ingen tidig kväll – uppkopplingen …)

img_4617.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *