Högar igen …

Idag kom vi äntligen igång … Har gruvat mig länge för att flytta om garderober och byråar i sovrummet. Började tömma för två dagar sedan, men har tvekat inför den oreda som automatiskt uppkommer. Idag fullföljde vi. Mycket stånk och kånk – men nu har de bytt plats. Det gick bra. Vi har lärt oss hur man borrar och pluggar i gipsväggar … Det gick inte så bra förra gången – de hålen blev synliga nu när vi flyttade garderoberna – storpipig ost – det får bli spackel och ny färg. Ny färg ska det i vilket fall bli, men inte denna gång vi är här.

Har alltid älskat att möblera om, vart har den lusten tagit vägen … Säg inte att det är åldern eller bekvämligheten. Hellre då att jag tycker det är så bra som det är … 😉

Imorgon ska förhoppningsvis allt vara på plats i hyllor och lådor. Egentligen hade vi planerat att åka tillbaka till ön idag – men, man har lovat hit och dit om regn. Det har lyst med sin frånvaro – även om det blev väldigt mörkt i eftermiddag och jag fick tända lamporna. Men det blev bara några droppar. Sedan kom solen igen. I skrivande stund har det kommit några droppar – vi får se vad det blir.

Det var lite tunt med program på TV:n i kväll när vi var färdiga med vår möblering. Fotbollen slutade precis och det hade kanske varit en bra match – men maken var upptagen vid spisen och jag vid garderoben. Det fick bli en ”rulle”. Jag har en liten skatt i mitt skåp. Det stod en sak på etiketten, men jag hade tydligen haft fel på ögonen för där var något helt annat. En revy med Hasse o Tage. Efter den var det ett minnesprogram om Tage efter hans död. Ett mycket bra program – men långt – fast det förstod vi först när det var slut. Jag trodde inte att det var så sent, kanske mest för att maken var vaken hela tiden. Han är annars en vettig person som kommer i säng i normal tid på kvällarna – till skillnad mot undertecknad. Just nu är tidningsbudet här och stökar i trappuppgången.

Nu ska även jag avsluta och lägga mig i min nya säng. Den är inte lika skön – ”inknöad” – som våra gamla Dux, men tror att det är en vanesak – hoppas jag. Det var i vilket fall mysigt igår när jag tog en bok för att läsa innan jag släckte – toppen att inte glida ner som jag alltid gjorde förr …

Nu ska de flyttas ...
Nu ska de flyttas …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkar som om taket är lägre här. Skåpen går inte in - det får bli morgondagens problem ...
Verkar som om taket är lägre här. Skåpen går inte in – det får bli morgondagens problem …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *