Hemåt igen …

Sitter på flygplatsen och har kommit igenom säkerhetskontrollen – mycket väsen för ingenting … Skorna skulle av och så genomgår man en fullkropps genomlysning. Undrar vad de tänker när de sitter och stirrar på röntgenbilderna hala dagarna – måste vara hur tråkigt som helst.

Själv sitter jag med ett glas vin framför mig och pustar ut. Valde att gå direkt till restaurangen, kommer ihåg att det brukar vara kö hit, och jag hann knapp sätta ner rumpan förrän det står stackars människor och köar för att få komma in. Och, jag har ett bord för fyra … Får se om jag får sitta ensam.

Dagen började lugnt med en kopp te, tråkigt avsked av barnbarnen, men de har fult upp med sig självaför att komma iväg till skolan. Men mormor fick en kram – ja, två av flickebarnet. Pojken är lite blygare – han hade ett fantastiskt projekt i papper som skulle med i bilen – en brokonstruktion, som jag naturligtvis glömde ta bild på. Imponerande i vilket fall.

Sedan fortsatte morgonen med att jag packade mina saker – så mycket enklare när man vet exakt vad som ska ner i väskorna. Min kompis startade ca kl 10, det gör han varje morgon. För några år sedan tyckte jag han var läskig, men nu har jag vant mig och försöker underlätta för honom när han far över golvet.

Dottern kom hem från arbetet och vi startade färden mot Oakland. Den tog ca 2 timmar. Hon, stackaren ska köra tillbaka – men hon bestämde sig för att mellanlanda på Ikea (för att handla) och Starbucks (för att arbeta). På så sätt slipper hon köerna, som tar ungefär lika lång tid att stå i som att sitta och arbeta. Visst saknar man flygbussar …

Där borta i diset ligger San Francisco ....
Där borta i diset ligger San Francisco ….

 

 

 

 

 

 

 

Kompisen i arbete ...
Kompisen i arbete …

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *