Grannmiddag …

Jag var återigen tvungen att sätta klockan på ringning, som den pånyttfödda tonåring som jag har blivit så vaknar jag inte av mej själv längre. Jo, jag vaknar, men det tar jag som en anledning att somna om. Har ju alltid varit så trött på morgnarna, och har ju alltid hört om att när man blir äldre så skall man vakna tidigare och tidigare … Har skrivit om det tidigare och har verkligen sett fram emot det, som jag skrev för ett tag sedan – jag vill faktiskt vara morgonmänniska, inte nattfågel.

I morse var det tvättstuga kl 8, alla lakan handdukar osv, vill ju inte att de skall vara kvar otvättade … Det blev sex maskiner, jag blev förvånad själv, och eftersom jag skulle till sjukgymnasten för min axel, så blev det lite kort om tid, tillhör ju den gammeldagsa sorten som vill ha det mesta manglat. Det gjorde att jag slet med helt fel rörelser – kanske lika bra. Nu fick jag stränga förhållningsorder, men framför allt så ”fixade” hon med axeln – så skönt/ont – så hon kunde ha fått fortsätta hela dagen för mej.

Vi har försökt ”få ihop det” med grannen, men inte lyckats – men ikväll blev det äntligen av och vi kunde ses på middag. Kvällen blev sen, den var så trevlig, grannen kommer nog att vara lite trött i morgon, även vi – men vi har ingen tid att passa.

Maken sitter och funderar på vilka skott han skall ta med till SA …
img_1939.jpg

Middagen med grannen har nu nått oststadiet …
img_1943.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *