Gigabyte- och dammbekymmer …

Idag var det mycket som skulle fixas – damm som skulle torkas och möbler som skulle flyttas. Vi hade tänkt ta en promenad längs vattnet och äta en lätt lunchpå Winchester Mansions, och sedan promenera tillbaka och fortsätta flyttningen och dammtorkandet. Men när vi tittade på klockan så var den redan halv två. Så vi släppte allt, tog promenaden. Så många människor som var ute och njöt av solen och värmen. Men jag hade för mig att det var kallt, så jag hade både varm kofta om axlarna och en schal … Det visade sig att på hemvägen var det inte fel. Vädret växlar ganska snabbt här i CT, ja, dvs maken fryser inte – men jag.

Vi beställde in vår lunch, det tog nästan en timme innan den kom in, så det blev ingen middag på kvällen istället. Vi hade några av de gamla (berömda) ostkanterna hemma och dem petade vi i oss medan vi försökte göra av med gigabyten genom att klämma ihop oss i soffan frramför makens laptop. Bilden är ganska skaplig, liten – men ljudet… Vi måste investera i högtalare. Det slutade med att maken satt och lyssnade på Da Capo – med hörlurar och jag satt vid min dator med hörlurar och tittade så länge jag orkade – vilket inte hjälpte så mycket. Kl 00.00 – promt – släcker man ner. Jag släckte ner kl 23.40 …

Glömde kameran hemma …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *