Gamla tepåsar …

Original T-bag designs egen lilla vattendamm i trädgården ...

Jag blev ett med spikmattan igår kväll också … Jag vaknade och det tog en stund innan jag förstod att jag skulle ta bort den då jag ville vända mig. Vet inte om jag skall tillskriva spikmattan dessa egenskaper – dvs att man blir ett med den och att det bara känns så bra. Eller det faktum att vi hade så trevligt på musikkrogen att det kanske var vinet – men, nej … så kan det inte vara … I vilket fall så var det inte speciellt svårt att vakna i morse – så det kan inte ha varit vinet. Var fullt kapabel att ägna några timmar åt att redigera bilder och att sätta ihop Power Point med dessa bilder som är från 50 o 60-talet.

Sedan var det dags att möta damerna för avfärd mot Original T-bag design. Ett litet företag i Hout Bay som sysselsätter kvinnor och män från en kåkstad. De målar på gamla tepåsar och gör de mest fantastiska saker. En engelsk dam, Jill Heyes som flyttade hit 1996, startade upp detta – inte utan besvär. Jag köpte mina första prylar redan 2006 – och idag kompletterade jag.

Jag kommer att fortsätta att komplettera. Nu ska jag sätta samman material för att skriva om det i vår kommande tidning. Jag återkommer med all säkerhet även här om dem. Vore roligt om något galleri i Sverige skulle göra en utställning. De har varit i New York och en massa europeiska städer. Är du nyfiken, kika in på deras hemsida.

http://www.tbagdesigns.co.za/

Själv måste jag i säng – återkommer med bilder i morgon

En oerhört engagerad kvinna ...
Så här enkelt går det till när man tillverkar sina alster ...
Utsikten över Hout Bay från lunch restaurangen ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *