Fotoentusiast …

Ja, egentligen behöver jag inte skriva något. Jag gjorde detsamma som igår. Jag satt vid datorn med mina bilder, har många timmar kvar innan jag är färdig. Det var visserligen fint väder ute, men … Jag är nu i det skedet att det är så roligt, sätter just nu in bilderna i Power Point och försöker hitta någon slags tidsordning. Inte alltid så lätt, önskade att jag hade bättre minne. Min mamma berättade ju för mej om alla bilder hon hade i albumen, och jag frågade o frågade. Hon svarade o svarade, och nu är det tomt … Ja, inte helt, men jag är ledsen att jag inte minns mer.

Roligt har jag i alla fall, men det kan bli hur stort som helst och det är svårt att sätta gränser. Inte minst att hålla ordning på att göra olika foldrar för att kunna hantera det hela. Jag villar bort mej ibland.

Kvällen avslutade jag med att titta på TV, alldeles för sent blev det. Vet inte vad de har för sej. Kanske fel på mej, men programmet om Elvis vänder sej väl till min generation. Det började efter kl 23 och sedan kom det en fantastiskt bra film, som hade förtjänat att sändas på bättre sändningstid. Arvet, jag blev sittande och tittade på den, måste ju veta hur det gick. Den slutade efter vid halv två tiden … Inget för gamla tanter, vi borde sova tidigare, nu är jag visserligen nattuggla, men det finns gränser även för mej…

img_1537.jpg

Dessa tomater har vi för att barnbarnet från Californien skulle få se tomater.
De är åtminstone gröna nu …

img_1542.jpg

Men vi har desto större glädje av vår hibiskus – och Flitiga Lisan i bakrunden …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *