Förstår inte …

Vart tar dagarna vägen …?  Och vart tog den här sidan vägen? Precis som jag skrev sista meningen så försvann allt … Kommer ihåg något om att jag skulle försöka hålla mina nya kvällsvanor och komma i säng i tid – hm.

Klockan skulle sättas på halv sju för att jag skulle lura mig själv och kunna somna om, innan det är dags att stiga upp klockan sju – nånting.
Idag har vi haft textiltryck igen. Inga storverk åstadkoms, men en mycket vacker fjäril såg dagen ljus. Det tar tid att göra original, men inte minst att komma på vad man vill göra.

Jag kom också på att jag vill göra – har inte haft tid att trycka textil på vääldigt länge. Nu börjar det kännas att det är dags igen och att den eländiga webbsidan snart måste vara klar. Den tar sådan tid pga av programvaran, som jag svär ve och förbannelse över flera gånger i halvtimmen, ja i stort för allt jag skall göra. Det fungerar inte att göra länkar fyra gånger av tio. Inte att ändra typsnittet så att det blir enhetligt. Ja, ibland fungerar ingenting – för att nästa stund så går det så bra i flera minuter …

Kika gärna in, om ni orkar – www.swea.org/sydafrika  – själv skall jag sova, 30 minuter försenad …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *