För vilken gång i ordningen …

Idag blev det ny färd till stora varuhuset, lämnade tillbaka varor för 775 kr, men det blev dyrare det som jag sedan köpte med mig hem. Får se hur mycket av det som ska lämnas tillbaka. Det blir alltid något felaktigt beslut, vill inte gärna tro att det beror på min oförmåga att tänka till, vill gärna skylla på alla människor, det är alltid mycket folk på det stora varuhuset – och alldeles för många av dem har med sig skrikande barn. Tog mig tid och tittade på lösningar som jag vill göra till våren. Det tar verkligen tid. Men har fått en massa idéer, några nya skärbrädor, en ny stekgryta och en batteridriven skruvdragare. Men de flesta skruvarna borde vara på plats nu – men man vet aldrig.

Bilden ovan är utsikt över Skärholmen, tog den från matsalen när jag åt lunch. Obligatoriska köttbullar – hör till, trots skandaler och massor av andra rätter på menyn.

Det är lite nostalgi över Skärholmen, det byggdes när jag flyttade till Stockholm och det var så otroligt modernt och fint, med husen som klättrade på sluttningen. Inte riktigt svenskt liksom. Själv bodde jag aldrig där, men en kusin och hennes lägenhet var så fin. Däremot åkte man gärna till Skärholmens centrum och handlade – det var ju så modernt … Idag är det ett fantastiskt centrum med massor med härliga butiker – inte bara de stora, vanliga kedjorna.

Hann fixa lite mer ikväll före middagen. Det blir mer och mer som vi vill ha det – borde kanske ha skett redan förra året. Det är stor skillnad på vad man hinner göra när man bor här.

Maken hade köpt krabba, så det var bara att göra majonnäs och sedan njuta. Nu sitter vi i soffan och njuter av Hyacinth Bucket (Patricia Routledge) i Keeping Up Appearances. (Skenet bedrar) En av mina absoluta favoriter bland engelska serier. Vilken fantastisk skådespelare – så hemsk roll egentligen, men så briljant, en fullkomlig pest för omgivningen med den mest fantastiska mimik, kroppsspråk och obetalbara kommentarer. Man kan inte få nog av henne – i vilket fall blir jag väldigt glad … Försökte hitta någon snutt på You Tube och där finns mycket, men ingen sammanhängande scen. Är ni nyfikna är det bara att söka på hennes namn – hennes medspelare är också helt enastående. Sevärt i allra högsta grad. Just nu sänds serien vid 23-tiden på 7-an månd-torsd. Har jag gjort tillräckligt mycket reklam nu …?

Till sjöss ...
Till sjöss …
Förbereder ridning ...
Förbereder ridning …
Startar hästen ...
Startar hästen …
Tvingar reparatören att sitta på yttertrappan och ta av sig skorna ...
Tvingar reparatören att sitta på yttertrappan och ta av sig skorna …

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *