Fet-tisdags måndag …

Behövs ingen kommentar ...
Behövs ingen kommentar ...

Det blir bara senare och senare – men jag hinner med många deckare och jag har virkat en och en halv väst, Får se om jag kommer ihåg hur jag skall avsluta då jag kommer tillbaka i oktober.

Det är full fart på dagarna, samtidigt som vi skall fungera så skall vi avsluta. Igår var vi på trevlig avskedsfest med ”gamla gänget”. Vi blev bjudna på Janssons Frestelse, med massor av frestelse i. Som efterrätt fick vi semlor …!  Inget big deal för er som bor i Sverige, men för oss spelar det ingen roll att det blev några veckor för sent – det var gudomligt. Även om värdinnan var besviken på att degen inte jäst som hon hade önskat. Det påverkade inte smaken det minsta.

Vi var naturligtvis de sista som lämnade, men någon skall vara det också. Det var lite konstig att vandra i Sea Point kl tolv på natten och vara ensam på gatan. Vi är ju aldrig ute så sent på vardagar, när det händer så är det fredag eller söndag och då är det alltid full fart i vår stadsdel. En mycket speciell känsla och det bästa av allt – vi känner oss inte det minsta oroliga när vi går på vår egen gata.

Vi hade en så trevlig kväll . Kicki och Anders – Ett stort tack! för en trevlig kväll med den mest fantastiska smakupplevelse …

Solens sista strålar på Lions Head och Kabelstationen på Table Mountain ...
Solens sista strålar på Lions Head och Kabelstationen på Table Mountain ...
Glada gäster ...
Glada gäster ...
... och en engagerad värd ...
... och en värd med "kökstjänst" ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *