En gammal trasa …

Maken talade om att det var dimma i morse, så jag tyckte att det var helt okey att ligga en stund och dra mej i sängen. Det gjorde jag i ca 10 minuter, då maken rapporterade att nu var dimman borta och mitt morgonte serverat. Jag vill ju inte vara otacksam, så jag staplade upp och letade efter något lätt och piffigt att klä mej i.

Har ju sett filmer där damerna sitter i vackra hattar osv i morgonsolen. Nu har jag bara en safarihatt i bomull, den är ganska bra mot solen, men för varm. Jag har också en gammal, älskad, klänning/långskjorta ? i svart crepe bomull med korta ärmar – som jag fullständigt älskar.  Den är inköpt på Indiska eller HM för många, många år sedan, och därmed urtvättad med små skavanker som följd. Maken, som är som så många makar är (?), frågade om jag hade köpt en ny klänning, för den här hade han inte sett tidigare …   Som en god hustru borde jag ha sagt ja, men jag är nog inte en god hustru, för jag kunde inte låta bli att påpeka att denna klänning – numera mer lik en trasa – hade jag haft i stort sett varje dag de senaste 5 åren. När det är varmt vill säga, men det var det i Ghana, där vi levt de senaste fyra åren. Här i Sverige var det första tillfället att bära den idag.

Det är skönt när det är varmt, men jag orkar inte göra så mycket. Jag stannade inomhus och fortsatte att scanna bilder. Efter några timmar så gick vi ner till bryggan, maken och jag. Vi skulle försöka dragga efter vår bojkätting. Vi har en boj. med kätting, som ligger där på botten, men vi lyckades inte. Jo, maken rapporterade napp vid flera tillfällen, men som bekant, man skall få upp den också …

img_1483.jpg

Det är flödigt nu, jag bara njuter …

img_1484.jpg

Lönlösa draggningsförsök …

En reaktion på ”En gammal trasa …”

  1. Hej hej – just nu vill inte gästböckerna fungera – Anders klurar på problemet (det uppstod när din och Leos sida flyttades till nya servern). Du får skriva en post om hur man skriver kommentarer så länge. Jag ska också försöka lära mig hur jag kan göra kommentarsfälten på svenska istället för på engelska…

    /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *