En egen dag …

img_3811.jpg

Fy sjutton vad bortskämd jag är … Vet inte om jag ens törs nämna att vi har ingen diskmaskin, men vi har Hilda. Hon tillfrågades i torsdags om hon kunde komma idag och ta hand om disken. Naturligtvis sa hon ja, hon behöver varje cent hon kan få.

Vi hade vår trevliga fest igår, som jag nämnde. I morse steg vi upp, kopplade upp Ring så spelar vi, och flera av mina favoritlåtar spelades. Men jag var inte riktigt nöjd med rubrikerna till frågorna – de var för långsökta. Sedan blev det förståss Melodikrysset, men ingen av mina systrar var supportrar – vi brukar höras av efteråt. Men jag var ganska stolt att jag tog det på egen hand – nåja. Utan gogglande hade det nog inte gått. Det känns lite som fusk – som när man hade skrvining i skolan och hade skrivit ner vissa saker i handflatan … Även om det alltid var fel saker …

Vi hade bestämt att när Hilda var färdig så skulle vi åka till SAS Radisson och äta deras Brunch. Hilda diskade och sedan började hon att städa, så vi fick säga till att hon skulle bara diska. Men innan hon var färdig så var balkongen städad, mattorna dammsugna och soffans kuddar omduttade. Vi lyckades stoppa henne vid halv två och då gick vi ner till strandpromenaden och tog bussen till SAS Radisson Hotell. Där serverade man brunch till kl tre. Vi hade en timme på oss. Vi hann njuta av deras kallskurna buffé och tio minuter i tre laddade vi varsin tallrik med deras underbara ostar. Sedan kunde vi sitta och njuta av dem. Det var så underbart att sitta där och bara njuta av deras terass och utsikten över havet. När det var dags att gå därifrån, så passerade vi baren, vi var nyfikna för kommande tillfällen. Så uppstod det ett missförstånd mellan mig och maken. Han var törstig och ville ha vatten, jag sa ”här skulle jag vilja sitta en dag och dricka en Bloody Mary”. Jag vet inte om missförståndet var medvetet eller ej, men det kom in två Bloody Mary, och vi satt ytterligare en timme och bara njöt av deras havsutsikt. Kan rekommendra stället, men inte deras Bloody Mary, det var för mycket Cayenne Peppar i den …

Det är fler som är bortskämda eller lata …
img_3819.jpg

……… !
img_3820.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *