Efter regn så kommer månen …

En härlig syn ...
En härlig syn ...

Idag såg vädret mer lovande ut. Vi skulle nu ge oss iväg för att inköpa det som stod på vår lista igår. Barnbarnet hade fått löfte att få följa med. Precis som vi skall gå ner till bryggan, så kommer en regnskur. Det blir en upprepning, kalla och våta fingrar igen. Nu med den skillnaden att vi skulle förhindra en liten tjej att halka i båten också. Har nog inte berättat hur halt det blir i båten när den är blöt.

Vi kom över, och först var det Vårdcentralen som gällde – igen. Den ingår numera i våra rutiner … 😉 De ville ha blod av mig och det på fastande mage. Så efteråt måste jag ha något att äta. Det hade man på Bygg Ole – Gulaschsoppa … Maken och barnbarnet bestämde sig för att de också var hungriga, så det blev en soppa till och för barnbarnet pannkakor med vispgrädde. Vi gynnade deras krog eftersom vi sedan skulle inhandla fästdon till den inköpta gungan, men de hade inga. Vi gick vidare till ett antal butiker och konstaterade att någon gunga kommer inte att bli uppsatt i helgen. Kanske lika bra eftersom väderprognosen var negativ.

Vi åkte till matbutiken, maken tog barnbarnet och gick i andra butiker och jag vimsade omkring med min lista. Hopplöst att handla i butiker som man inte är van vid. Men jag var där för en vecka sedan så jag hittar numera grönsaker, chark och mejeri – men resten … Det blir många steg innan det är klart. Maken och barnbarnet kom och sökte upp mig och han överraskade mig med att ha låtit sig övertalas av barnbarnet att köpa klistermärken (princessmodell) och sagobok … 😉 Undrar vad hon gör som jag inte känner till …?

PS. Vi hittade don till gungan hos Coop i Värmdövik. De har överraskat oss tidigare med varor som vi inte hittat någon annanstans …

Tittar ut genom fönstret, sol ...
Tittar ut genom fönstret, sol ...
Jag står på trappan och ...
Jag står på trappan och ...
............
............

2 reaktioner på ”Efter regn så kommer månen …”

 1. Godmorgon idag den 8 juni och ett stort grattis på födelsedagen. Förstår att du har det lite snärjigt just nu med alla dina nära och kära men roligt är det. Jag förstår att du inte hinner uppdatera din sida varje dag. Jag mår riktigt bra nu och har gått långpromenad igår och det känns helt fantastiskt. HA EN TREVLIG DAG IDAG MED MYCKET TÅRTA.

  Kramar från Solveig.

 2. Tack o tack!
  Jo. nog är det full fart …
  Vad roligt att du mår bra. Vi får försöka höras av snart…
  Kram
  Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *