Det går lika bra med Salvia …

Det blev en lång natt, dvs jag sov enligt rekommendationerna och kände mig kanske piggare i morse – vet inte säkert. Det är ju inte min tid på dygnet. Jag steg upp och satt nästan en timme och kikade på barnbarnen, sedan var det dags att gå iväg till min doktor.

Jag ställde en del frågor idag, vad händer om jag vill äta av julmaten osv. Det är ju inget vidare att bara äta grönt. Visserligen har jag inget emot det, men vill gärna ha mitt dopp i grytan och sillsallad, resten är ok att avstå om jag måste. Vin, snaps och öl, inga problem heller – men kaffe … Det är nog det jag saknar allra mest, inte riktigt samma sak med ett glas vatten eller en kopp rooiboste.

Jag hade i alla fall höjt mitt ph värde lite – inte mycket, men det går åt rätt håll.

Större delen av dagen har vi haft möte om vårt kommande jubileum, men nu vill jag vara ledig från allt. Har tyvärr några timmar kvar med sånt som måste göras, men sedan tar jag jullov. Jag klädde färdigt granen idag, känns lite konstigt att ha den på plats så tidigt, men varför inte. Det tar tid och blir så skräpigt, och nu har jag klarat av det och skräpet får Hildas semestervikarie ta hand om i morgon. Hade räknat ut det lite så …

(Jag har lagt in bilder på Lucian, men inte skrivit mer, kommer inte längre ihåg …)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *