Det fortsätter …

Maken o jag var helt slut i morse efter gårdagens turer. Det var i alla fall roligt att kunna gå in på webben, vi försökte lyssna på svenska nyheter – men det gick inte. Men våra bekymmer är inte över för det, maken var tvungen att åka ner till Telkom för att diskutera räkningen, som är skyhög, och ta reda på vad det är de debiterar. Då fick han också veta att de tre gigabites, som Paul fixat för kommande månad, går ut vid månadskiftet – dvs i övermorgon … Den tjänstekvinna, som vi fått kontakt med, skulle skriva till högre instanser och försöka få dem överflyttade till nästa månad, vilket innebär att vi – om det lyckas – då kommer att ha 6 gb. Jag tror det när jag ser det, annars får vi återigen betala för en massa som vi inte kan använda … Man känner sej som om man bara vill ge upp, men se – det gör vi inte.

Vi lämnade helt enkelt lägenheten och utnyttjade den hyrbil som vi har i garaget (som stod oanvänd hela dagen igår pga av kända orsaker). Vi åkte till det stora shoppingcentret, vi skulle handla datorskrivbord, stor dataskärm, en ny mus, adventsstake och gardintyg. Det gick inte så bra, vi fick tag i en ”monsterskärm”, en ny mus, en bra skrivbordsstol, en mindre trappstege till köket (jag når inte upp till översta hyllan), en guld-nånting färgad skål som jag skall fylla med stenar och adventsljus – men inget skrivbord (vilket är mest akut) eller gardintyg. Nu har vi förlängt bilhyran en dag och har stora förhoppningar inför morgondagen. 🙂 Då skall vi ge oss ut på ny jakt i de möbelaffärer, som inte finns – och om de finns – var?? Tygaffären för gardintyg vet jag var den är, men min symaskin, som jag fick tillbaka häromdagen – fungerar fortfarande inte, men det bekymret skjuter jag framför mej än så länge.

Kvällen har vi tillbringat med att lyssna på radiominnen, gäller att utnyttja de gigabites som vi just nu har. Vi hade tänkt titta på något tv-program, men vi var hemma för sent, vi orkar helt enkelt inte. Maken har precis lagt sej och det är vad jag också bör göra. Imorgon skall jag packa upp min nya skärm, min nya mus och min skrivbordsstol – som jag själv skall skruva ihop – det kommer att gå jättebra, det finns en instruktion med. Och enligt personalen så skruvar man ihop den på 20 minuter …

img_2969.jpg

Vi satt ute o åt vår lunch idag …

img_2971.jpg

Har vi shoppat klart nu …?

img_2975.jpg

Vi lämnar shoppingcentret …

img_2976.jpg

Det är Taffelberget som skymtar under sin ”bordsduk” …

img_2984.jpg

På motorvägen mot stan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *