Det blev inget …

… här. Jag har ägnat mig åt annat. Har börjat ”röja” i bildarkivet – tusentals bilder, som ligger huller om buller efter alla säkerhetskopieringar jag varit tvungen att göra då min dator krånglat vid flera tillfällen och jag paniksparade. Hur roligt som helst med all nostalgi, men fattar inte hur jag ska få ordning på det inom rimlig tid. Hur ska jag överhuvud taget sortera. Lätt – kan man tycka, men …

Maken och jag har också börjat titta på en mycket populär engelsk TV-serie, som jag spelade in i somras. Det är mysigt – älskar engelska TV-serier och deckare. Tycker dessutom om att lyssna på ”The Queens” english. Finns ju vissa engelska dialekter man inte klarar utan textremsa.

Kvällen har jag avslutat med att lyssna på Ulf Elfving på SR, som hade en utsändning av ”Upp till tretton …” Tyvärr bara ett program. Programidén tycker jag är härlig. Och det var några höjdpunkter idag också. Där finns några klassiker från då programmet gick en gång i tiden, men det kan man inte skriva om idag – då betraktas man som rasist eller liknande. Samma fenomen har drabbat ett av mig älskat bakverk …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *