Det blev en snällan dag …

… som man säger i Hälsingland. Vi skulle ha grannarna och några gamla (inte till ålder) vänner här i dag. Det var osäkert in i det sista om det skulle kunna bli av. Men, när vi vaknade i morse såg det lovande ut. Solen tittade fram några gånger.

Vi kunde sitta ute hela tiden och solen var där från o till. Ingen vind att tala om och tjattret hördes antagligen vida omkring.

När solen försvann sjönk temperaturen som en gråsten, men det gjorde inget. Gästerna hade då dragit sig hemåt och vi drog oss inomhus.

När allt var över, disken på plats i diskmaskinen, stolar o dynor under tak osv., sjönk vi ner framför TV:n.

Vi testade våra kunskaper mot programmet ”Smartare än en 5:e klassare” – kan gott erkänna att visserligen klarar jag några frågor, men skulle inte ha en chans i programmet. Min fundering är – kan barnen i femte klass verkligen allt detta … Man läser ju varje dag om hur låg kunskapsnivån är i svenska skolor. Vad ska man tro – ungarnas kunskaper i det här TV-programmet är imponerande, i mina ögon.

Har kamera både i telefonen och en separat – men, man måste komma ihåg att använda dem också. Fast det kanske var lika bra – varför ska man ta bilder på mätta människor …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *