Det är inte alltid bra med ”nätet” …

Det såg lite mulet och osäkert ut i morse igen, kom till o med en liten spray-skur. Det blev inga lakan tvättade, vår hjälp kom idag och då brukar vi byta och tvätta lakan. Nu blev det bara bytt – men hon hade fullt upp i alla fall efter granen mm. Hon var genomförkyld … Hoppas verkligen att vi inte blev smittade. Dessutom har hennes kyrka bestämt att de ska fasta mellan sex och sex. Hon fick sådan huvudvärk och feber så jag sade till henne att hon måste dricka – att kyrkan säkert inte hade något emot det – eftersom hon var så dålig … Ja, hon drack faktiskt vatten och nu håller vi tummarna för oss. Det är så många som varit rejält dåliga i influensa eller vad det är.

Själv har jag tillbringat hela dagen framför datorn för att försöka boka övernattning i Paternoster. Restultat – inget … Alla går tydligen via agenter och de svarar inte – man måste skicka en förfrågning. Man får inte ens veta om det finns lediga rum. Jag menar om det är fullbokat så är det ju ingen idé att skicka en sådan, eller hur? Till slut började jag titta på andra orter i närheten, men alla vettiga var fullbokade eller hade bara ett rum. Vi får se om några behagar att svara i morgon … De är så bortskämda där så de behöver inte ha direktkontakt … Nog om detta – håller tummarna.

Maken och jag tittade på en deckare i kväll i två avsnitt – trodde vi – eller jag när jag spelade in avsnitten i somras. Tydligen är det fler, men jag har bara två och nu vet vi inte hur den slutar, snopet …

Telkom har också svarat på det brev jag skrev till dem i mitten på december, när vi inte kunde fylla på våra gigs och undrade om det berodde på att vi har utländska kort – då vi ju har den extra säkerhetskod de kräver. Vi fick ta hjälp av en kompis med sydafrikanskt kreditkort.  De konstaterade att mitt problem var löst nu  …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *