Däst …

Idag har det varit en avslagen dag och mer avslagen blev den när jag skulle fixa middagen. Hade planerat i förväg – inte så ofta, men nu var det så. Tog i god tid ut de marinerade revbensspjäll som skulle stekas i ugn. När det var dags att sätt igång ugnen och göra salladen till blev det tvärstopp.

Hade totalt glömt att när jag gjorde äggmuffins i förra veckan så jäste det över och hamnade en massa på botten av ugnen. Hade planerat att Hilda skulle fixa det – glömde säga till. Kunde inte bara starta ugnen med detta klet på botten. Kände inte heller för att ställa mig på knä – vilket fortfarande gör ont efter att jag ställde mig på knä för några dagar sedan. Något hände då.

Det är några som brukar äta ute varje fredag på en sydafrikansk stekhus kedja – Spur – som har de bästa hamburgare och köttbitar, ja revbensspjäll också om man vill. Vi ringde till en av dem som brukar gå och hörde oss för. Jo, de skulle gå dit. Vi hängde på och nu sitter jag här däst efter en alldeles för stor hamburgare med bacon och guacamole.

Nu får det bli sängen, det blev alldeles för sent igår kväll …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *