Dammigt….

Det inte helt fel att vakna i sin säng här hemma. Den är jätteskön. Morgonen var lite avslagen, och att sitta på balkongen med morgonteét var inte att tänka på 😉 visserligen 8 grader och sol, men. Nej, det fick bli soffan inomhus istället. Tidningen hade kommit, och morgon TV med nyheter. Hurra! Vi tog det lugnt, men sedan kom hungern, även om vi vande oss igår vid att vänta länge.

Maken klädde på sej och gick iväg o handlade. Jag tog mej friheten att bara sitta tills han kom tillbaka. Maken har blivit duktig på att göra omelett, vilket han gjorde idag. Sedan var det dags att ta itu med det dammskikt som låg över lägenheten.

Medan vi var bortresta skulle man göra nytt innertak i sovrummet. Putsen hade ramlat ner när de gjorde stambyte i höstas, så även då kom vi hem till ett utrymt sovrum och en dammig lägenhet… Vet inte vad de gjort, men det var ett tjockt lager med damm över allt. Till o med väggarna måste dammsugas… och dammet ligger i alla rum, så imorgon blir det till att fortsätta. När man rör vi något, så bara virvlar det upp och så ser man hur det lägger sej på redan avtorkade ytor – så det här kommer nog att ta tid…

(Har lagt in lite bilder från resan i gårdagens dagbok).

2 reaktioner på ”Dammigt….”

  1. Välkomna hem! Värdelöst med damm… förhoppningsvis är det nu helt klart med fix och jox i lägenheten så den kan få vara HEM! För den är ju så mysigt… när det blir klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *