Bullbak och pannkakor …

Vi gillar det här ...
Vi gillar det här ...

Efter ett kort uppehåll var det dags att hämta två av barnbarnen igen. Har varit på egen hand och hunnit med en middag med gamla arbetskamrater och varit packhjälp till sonen och sonhustrun som är på väg att lämna sitt gamla hus för att flytta till annat hus. Ett charmigt gammalt hus ett stenkast längre bort. Det var en bra dag för packning, regnet vräkte ner hela dagen och vi var lyckliga att vi inte behövde vara ute. Nu fick gräset och rabatterna sin påfyllning, liksom vattentunnorna. Maken fick ta av sig skorna när det var dags att kliva/vada i båten.

Barnbarnen hämtades i lördags och vi var mest inne, men solen tittade fram lite titt som tätt och då är det så otroligt vackert med det skira gröna som ser så friskt ut efter regnet. Vi passade på att baka. Bullar och muffins. Stor skillnad mot förra året. Nu kunde de kavla själva och göra mycket av det som de behövde hjälp med förra året. Bullarna blev jättefina och goda …

Sonen och sonsonen kom ut idag och som den goda farmor/mormor jag är ställde jag mig att steka pannkakor och plättar. Tonvis … En fröjd att se hur det mumsades runt bordet.

Just nu har jag en lugn stund och passar på att skriva här …

Proffs ...
Proffs ...
Pannkakor ...
Pannkakor ...
Mera på gång ...
Mera på gång ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *