Brist på mycket …

Imoarse så vägrade jag att sätta mig vid datorn – det står mig upp i halsen just nu att jobba med alla papper som skall fram. Jag satte mig helt enkelt och läste ut min bok. Sedan var det dags att åka till Waterfront för vår veckolunch. Vi blev två stycken … Så det har inte varit någon mening med att flytta lunchen till Waterfront – jag kan lika gärna gå tillbaka till mina ”gubbar” och äta min lunch där. Då spar jag två bussreseor + en massa restid. Den mesta tiden går åt till att vänta på bussen.

När jag kom hem igen så gick det inte att skjuta upp det sista inför årsmötet i morgon längre. En massa telefonkontakter – nu vet vi vem som skall åka med vem – tror jag. Några handlingar skulle skrivas ut och naturligtvis tog bläckpatronen slut precis då. Jag har nu delegerat vissa handlingar att skrivas ut av andra och resten får bara vara. Det blir nog årsmöte ändå – de flesta bryr sig inte i alla fall.

Nu skall jag lägga mig ovanligt tidigt – klockan är bara 0.30, men jag måste hitta en klocka att ställa på väckning, för kl 9 bär det av mot mötet …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *