Bra o dåligt…

Det var en härlig morgon – igen. Vi åt vår frukost på balkongen och sedan tog vi en promenad längs stranden. Det var första gången som jag promenrat på flera veckor. Kändes underbart. Vi gick till en av favoritrestaurangerna och åt lunch, servicen var lite långsam idag så det hann bli ganska sent innan lunchen var klar. Det gjorde inte så mycket, det var mysigt att sitta på verandan och sedan gå tillbaka längs strandpromenaden.

Vi handlade mat och gick hem. Maken tog tag i att plöja igenom dagens tidning, ca 6 kg, jag skulle ta mej in på nätet, men det gick inte. Vi får se hur det går nu ikväll, om det bara var att pengarna var slut eller om det är större problem. Maken skickades ner i butiken för att köpa mer airtime, vilket jag nu har laddat in.

Det hände en riktigt tråkig sak… jag är alldeles gråtfärdig. Jag har blivit av med min ring. Min vikingaring, en kopia av vikingafynd från Gotland, som jag fick på min 50-års dag av maken. Det ligger som en stor klump i magen.

Bestämde mej härom dagen för att bära den, har ju inte haft ringar sedan jag kom hit, men ville nu ha den. Jag är ju aldrig ute på några äventyr, och här i Sea Point känner jag mej inte hotad på något sätt. Vet inte om jag blev av med den vär jag fick massage. Hon jobbade mycket med händerna, och jag såg inget efter som jag hade en handuk för ögonen, hon var ju dessutom insmord, liksom jag med olja… Efteråt fick jag torka mej för att kunna klä mej… Men samtidigt vill jag inte tro det… Den kan ha halkat av när jag klädde mej efteråt, ja, jag får nog aldrig veta. Skall i alla fall gå dit på måndag o fråga om de hittat den, men jag tror inte så mycket på det hela… Jag är så ledsen…

Vädret kände på sej, det växlande från strålande sol till dimma…

img_8162.jpg

Ahhh, kan det bli blåare ….?

img_8170.jpg

Maken älskar att läsa på skyltar….

img_8181.jpg

……

img_8185.jpg

Det blev väldigt lågt i tak…

2 reaktioner på ”Bra o dåligt…”

  1. Usch vad tråkigt med ringen!! Lider med dig – man blir så himla ledsen när något sådant försvinner – oavsett på vilket sätt. Håller tummarna för att den kanske kanske kanske kommer till rätta. Och annars får du tänka att det finns tristare ställen i världen att bli av med något…

    Vackra bilder – du får inte gå ut utan kameran! 😉 Fast jag är nyfiken på lägenheten också!! Och viss ung dam här är väldigt nyfiken på mormor…

    Kram,

  2. Det är väl tyvärr inte så troligt att ringen kommer till rätta… Det där med kameran är lite trist – vi lever ju inte turistliv, så jag tänker helt enkelt inte på den i vardagen… skall försöka skärpa mej.
    Ja, kanske jag skall göra ett lägenhetsreportage… 😉 Och jag skall försöka skärpa mej med bilder på mormor – men meningen är ju inte att hon skall vara med på hemsidan… hon är ju bakom kameran… 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *