Blixt från en nästan klar himmel …

Jag har nu suttit fast framför denna apparaten hela dagen. Så mycket som ramlat in i mailen de sista dagarna och så mycket som skall klaras av inför årsmötet på lördag.

Vår gäst och maken har varit ute och promenerat och jag måste erkänna att jag funderar vad jag håller på med som sitter här instängd framför en datorskärm …

Jag var så inne i det hela att jag inte insåg hur sent det var, så när jag tog fram lax ur frysen för att den skulle tina – så trodde jag det var eftermiddag. I själva verket var det efter middagstid. Maken och jag är van, men stackars vår gäst. Men hon är så tålmodig och mat blev det – före kl 20, ganska precis.

Sedan blev det en timmes ”prat” med barnbarnen i CA. Vi har någon slags blandad konversation/chatt via Skypen. Den äldsta är nu jätteduktig på att skriva och stava, men den yngre – han vill också vara med. Så vi hade en slags bokstavslek och han var mycket duktig. Mormor blev mycket stolt!

Det blev en stunds prat innan vår gäst och maken gick till sängs, jag tittade på en rulle med en Agatha Christie film. Måste få annat att sysselsätta hjärnan med …

Bara för en liten stund sedan så sken rummet upp av en blixt och sedan kom en rejäl knall. Måsarna blev helt galna. Själv gick jag ut på balkongen för att flytta in tvättställningen. Lite förvånande då det knappt var några moln för en timme sedan – och det var det inte nu heller – bara tussar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *