Bladvändare …

Frestande dessert …

Har inte hänt så mycket jag har mest suttit på balkongen och läst. Kan meddela att jag nu läst ut nästa bok också. Det fanns en stund då jag inte visste om jag orkade läsa vidare – den var lite för gastkramande – man måste andas också. Precis som någon av recensenterna skrivit, man håller andan, och det gjorde man.

Jag kom vid några tillfällen i det läget att jag funderade på om jag skulle kika på slutet för att stå ut med spänningen, men bestämde mig för att vara en stark flicka och fortsätta på vanligt sätt. Vilket jag är glad att jag gjorde – ett otroligt spännande och överraskande slut. Vet inte om jag skrivit om att deras böcker håller på att filmatiseras – vet heller inte om jag kommer att se filmerna. Stig Larssons böcker var ju så spännande, men filmerna än mer spännande – trots att man läst boken och visste hur det skulle sluta. Det kanske blir likadant med dessa böcker.

Nu läser jag ytterligare en bok som väninnan lämnat, en om en polis i Venedig. Ni som bor hemma vet säkert vem det är – serien har tydligen visats på TV. En småputtrig, trevlig deckare och precis vad jag behöver för att lugna ner nerverna och komma i säng i tid på kvällarna, lagom att läsa några kapitel och sedan sova gott.

Idag har det regnat – igen! Andra gången inom en månad och det regnade länge. Maken och jag klädde oss lite extra för morgonpromenaden – men den fick ställas in, det tog i rejält precis när vi skulle gå. Någon sade att den norska vädersajten sagt att det skulle hålla på till ca 4-tiden och det gjorde det …

Det var veckolunch med damerna och jag tänkte springa över till butiken mittemot för att köpa mig ett paraply när maken kom ihåg att vi faktiskt har ett sådant på den golfbag som står längst in i garderoben. Det kom väl till pass, trots att jag fick skjuts. För första gången fick vi sitta inomhus. Jag tycker faktiskt att det är mysigt när det regnar … När lunchen slutade vid 4-tiden drog regnet bort och man såg tydligt gränsen där den mest fantastiska regnbåge uppstod och som följde med fronten norrut …

Imorgon, den 9 mars, fyller min lilla syster år GRATTIS!

Igår, fyllde vår vän i Halmstad jämt. Stort GRATTIS i efterskott …

Denna skönhet stod parkerad på gatan …

 

 

 

 

Vi kunde inte se vilket märke …

 

 

 

 

 

 

 

Igår, efter morgonpromenaden var de plötsligt där – nattens dimma hade knappt hunnit lätta …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *