Åter i Kapstaden …

Nu är vi tillbaka i stan maken och jag. Vi passerade papegojstället igen och tog in afternoon tea med scones, vispgrädde, riven ost och marmelad. (Vilket vi såg förra gången att man serverade till en del äldre damer som satt där.) En synd som resulterade i halsbränna och uppblåst mage … Men vad gör man inte för att komma in i landets vanor. Där satt flera blåhåriga damer med samma framför sig på borden – undrar om de har samma bekymmer just nu …?

Jag skall sova nu, men i morgon skall jag försöka hitta lite bilder på nätet från fossilstället för att kompensera för fadäsen med kameran …

Jag kunde inte hålla mig och hittade bilder på denna länk. Tyvärr har man prioriterat bilden från caféet med en bakelse + annat ointressant, men klicka er framåt under bilden med fossiler. Det går tyvärr inte att kopiera bilden eller den specifika adressen, eller kanske det går om man är mindre trött. Men verkar som om jag får fram samma länkadress oavsett var jag står. Det är värt att kika in, tycker i alla fall jag:  http://www.fossilpark.org.za/gallery/gallery.php

Där kan ni se lite av vad man grävt upp. Det går säkert klicka sig vidare – skall undersöka i morgon …

Den mest intensiva blomningen är över, men några spridda skurar finns kvar ...
En "gammal"dags fabrik, men i full gång ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *