Årets lataste dag … ?

Idag har jag inte gjort någonting … Jo, jag har suttit och lagt pussel hela dagen. Jag älskar att lägga pussel. Numera kan man göra det i datorn, som tur är. Skulle gärna ha ett pussel liggandes framma hela tiden och bara sätta mej där när jag ville. Nu har jag inte det utrymmet, har visserligen ett pussel liggande inlindat i en pusselmatta, men det är inte samma sak och det bord jag kan använda är för högt – jag måste stå … Då försvinner hela nöjet, så nu lägger jag på datorn.

Har en rolig sajt där man får ladda upp egna bilder. Man kan bestämma hur många bitar det skall vara, och när jag inte hittar något roligt pussel så lägger jag upp en egen bild. Jag gillar svåra pussel, med många bitar och då kan jag få det. Man kan se vem som är snabbast, och jag är snabbast på flera stycken – ibland i flera minuter – sen kommer det alltid någon som gör det snabbare. Utom de mest hopplöst svåra, men de är det nog ingen som ger sej på…  Om någon vill gå in och titta och testa, så är adressen:
http://www.jigidi.com

Är det någon som vill veta vilka pussel som är mina, så går det bra att skriva till min mail och fråga efter mitt alias. Men nu har jag pusslat klart för idag, nu är det sängen som gäller …

img_3337.jpg

Vanliga pussel, som man kan ta på …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *