Årets första fjäril var gul …

När vi var ute i måndags så kom en gul fjäril flygande. Min mamma har lärt mej att då blir det en fin sommar. Tio minuter senare kom en brun fjäril flygande …  Vi får se hur sommaren blir.

Jag vet nu hur de närmaste dagarna blir, bedrövliga. Åke på en gräslig halsinfektion igår och blev liggande i sängen hela dagen. Natten tog jag i tiominuters sektioner, har en sådan där klocka som kastar upp tiden i taket – mycket praktiskt. Och inatt var det skönt varje gång jag vaknade att det inte var morgon. Bara att borra sej ner i sänghalmen igen.

I morse så hade jag så ont att jag inte kunde svälja, ville inte ens tänka på att ta en halstablett, då måste man ju svälja det som löses upp. Jag tittade i spegeln och fick en chock – ringde till vårdcentralen och fick en tid på eftermiddagen. Träffade en doktor som hade tid med mej i tre minuter och som skrev ut pencillin (det var det som tog tid) – han kände inte ens på min svullna hals … ”Kom tillbaka om det inte hjälper om några dagar …”  Det kanske jag får göra, men inte till honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *