Ännu en vecka till handlingarna …

Fredag – igen. Trenden fortsätter att veckan består i stort sett av måndagar och fredagar och sedan kommer helgen.

Har bestämt mig för att dra ner på tiden framför datorn, även om jag vet att jag skjuter problemen framför mig. Så det blev lite läsning i min bok ute på balkongen. Vädret var varmt och skolans barn (vi bor granne med en skola) fick bada i poolen idag. Det är verkligen ett plaskande och skrikande och pipande. Vet inte hur varmt eller kallt vattnet är. Men jag roade mig en stund med att bara stå och titta på dem. De mindre ungarna är faktiskt roligt att titta på.

Sedan gick jag till vårt lunchställe, jag tog med mig boken . trodde inte det skulle komma några fler, men det dök upp två tjejer. Vi hade en trevlig stund innan det var dags att vända kosan hemåt. Lite shopping, bl.a nötter till vår musli – halva priset mot hemma. Och en blomsterbukett, vi var bortbjudna på middag på kvällen.

Det blev en trevlig kväll, som vanligt, hos Kicki o Anders med god mat , som vanligt …

Tack så mycket för oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *