Allt från utedass till …

Det blev en promenad längs stranden på förmiddagen – det var kraftig motvind på vägen tillbaka. Sedan var det ”föreningsdags” – dvs. jag har suttit vid datorn för att försöka komma ikapp. Det är utskick som ska göras, mail som ska besvaras och dessutom är det webbtidningen som ska fixas. Hade tänkt att den skulle vara klar till vår julmiddag – men får se hur det blir med det …

Var också inne och nosade på att lägga upp vår förening på facebok – men det var inte så enkelt. Måste tydligen registrera mig själv som privatperson först – om jag nu uppfattade det hela rätt – och vilket jag är motståndare till. Är jag den siste som vill ha min integritet kvar – trots dataåldern.  Antagligen gjorde jag det – uppfattade fel alltså – men jag förstod det som att man inte accepterade att jag registrerade oss med föreningsnamn, årtal för startdatum och föreningens mailadress … Läste en massa och förstod att det inte var giltigt … Nu får det bero, jag orkar inte ta tag i det före julmiddagen – kanske inte ens före årsmötet – även om jag förstår att det är så man skaffar sig nya medlemmar nu för tiden.

Ikväll har maken o jag varit på en supertrevlig middag. Vi var tre Sweor, med våra makar, som träffades för middag. Två av oss är från CT, den tredje är här på besök. Hon är Sthlms Swea. Vi hade så trevligt och när personalen diskret började tassa runt oss märkte vi att alla andra gäster lämnat.

Det blev en alldeles för kort kväll – som så ofta i Sweors sällskap – det finns hur mycket som helst att prata om. Allt från utedass i barndomen till renoverade barndomshem på gamla dar. Som om man alltid har känt varandra – inte första gången det händer i Swea världen. Det här skulle kunna vara en reklamsida för vår förening … 😉

Och nu är det alldeles för sent igen – sängdags för flera timmar sedan …

...
...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *