Aborre – släng dej i väggen …

Maken börjar ledsna på mej … Han försöker locka ut mej hela tiden – han har totalt glömt varför vi åkte ner hit tidigare i år, och tycker bara att jag är jättetråkig. Och det är jag också, jag har mer än heltidsarbete just nu med regionmötet som skall ske om två veckor idag.  Men, idag tog jag ledigt två timmar, behövde block o pennor  ;-),  vi promenerade lite och han visade mej alla förändringar i vår stadsdel – här sker massor varje gång vi lämnar.

Sedan slog vi oss ned på terassen till en nyöppnad restaurang. Ja, det var samma som vi besökte häromkvällen – men nu var det i dagsljus. Och ljust kan jag lova att det är här nere. Men som de svenskar vi är så ville vi sitta ute i solen. De har inte hunnit få sina parasoller än, och Skagen, släng dej i väggen … 😉  Det var ju dit målarna sökte sej för ljuset – här skulle de bli fullständigt bländade …

Jag beställde in en Cesarsallad – så god!!  Så, kära väninna som kommer om en vecka – här kan du få riktig Cesarsallad … 😉  Medan vi väntade på maten så satt vi och betraktade två valar som lekte ute i vattnet i den sjöglimt som restaurangen har. Undrar om det var samma som jag såg i min sjöglimt för en vecka sedan …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *