Efter dimma …

Jag har lite svårt att orientera mig varje morgon när jag vaknar. Det är så tyst här i lägenheten och så mysigt i min nya säng. Även om bäddmadrassen alltid försöker att ta sig friheter och vandra ut över kanten. Märks inte när jag sover, men när jag ska bädda. Men ack så skönt jag sover. Jag drömmer också mycket, tyvärr är jag alltid på resa och har alltid glömt något – men jag har börjat träffa trevliga personer medan jag vimsar omkring för att få till det – i drömmen alltså.

Jo, jag har trevliga personer omkring mig i vardagen också – tack o lov, men de är aldrig med i drömmarna, undrar varför. Alltid nytt folk och jag strular på med fel kläder, skor, glömmer saker eller vad som nu kan bli fel. Någon som vet hur man ska tyda det?

I morse var det en kompakt grå vägg utanför balkongen när jag vaknade. Ganska märkligt att titta ut och man ser absolut ingenting – bara ljust grått. Lika märkligt när man börjar ana konturer i det grå och plötsligt är allt borta – och! Solen tittar fram – efter många grå dagar …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *