Allt utvecklas …

Idag blev det en promenad till butikerna igen, men åt motsatt håll – för om det är något som finns här i Folsom, ja kanske hela USA, så är det shoppingmalls. Jag köpte ett preparat till mitt hår, som jag gillar, men som jag inte hittat vare sig i SA eller i Sverige.

Grönskan börjar växa upp nu i trakterna runt omkring där familjen bor. Jag har varit med från början. De små spetorna till träd som kantar trottoaren, nu är dessa spetor så stora att de ger skugga för den stekande solen – tretton år senare. Det har dessutom kommit till två nya shoppingmalls inom gångavstånd.

Det blev promenad till en av dem och där hittade jag stödstrumpor utan tå och med dragkedja – vilken förbättring. Försökte se på nätet om de finns att köpa i Sverige – en butik hade dem och de var slutsålda. Så fantastiskt enkelt att dra på jämfört med de jag har sedan tidigare. Det är ett härke varje gång, så de kommer bara på när jag flyger. Fick order av kuckelmuckel doktorn att använda dem varje dag, inte på kartan med de jag har – men med dessa helt ok.

Tog några foton när jag var ute och gick, så mycket som nu vuxit upp och är så vackert.

Sen eftermiddag var det dags för fotbollsträning för pojken. Dottern körde dit oss, jag försedd med skön campingstol och fleecepläd att sitta på. En termosmugg med varmt te och i väskan min ”hopfällbara” dunjacka. Den kom till användning innan det hela var över. Kommer ihåg från tidigare år hur kallt det blir när solen går ner denna årstid och den kalla vinden från havet drar in upp mot bergen.

Pojken gjorde bra ifrån sig, och den match de avslutade med var spännande. Korsordet blev liggande kvar i väskan. De var riktigt duktiga – stor skillnad mot tidigare år …

img_1525

 

 

 

 

 

 

img_1521

 

 

 

 

 

 

Gardenia eller Kamelia ...?
Gardenia eller Kamelia …?

 

 

 

 

 

 

 

Är det höst eller dött - vackert i alla fall i mina ögon ...
Är det höst eller dött – vackert i alla fall i mina ögon …

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *