Nybäddat …

Det har blivit konstigt – jag får ingen ordning på bilderna. De är som stöd för minnet och jag har nu suttit flera kvällar och försökt skriva ikapp.

Jag har aldrig haft problem med att spara mina bilder i rätt mapp i utforskaren (Windows) och att plocka fram dem när jag vill. Förminskar dem och lägger dem i en särskild mapp för webben.

Det fungerar inte längre – bilderna försvinner ut i rymden? Igår ägnade jag en god stund åt att göra ett litet fotocollage i Photoshop – inte första gången – men bilden finns inte. Jo, jag vet hur jag ska spara och var, men den finns inte. Kunde plocka upp den via Photoshop, kunde se var jag sparat den – men, nej den fanns inte i den mapp jag sparat. Vet också i vilket format jag ska spara, men nej – den fanns inte.

Var så trött att jag bestämde mig för att krypa i säng, klockan var långt över midnatt och ringning var satt till kl 8.00. Vår nya säng skulle levereras och då är det en fördel om man inte ligger kvar i den gamla.

Medan vi väntade på leverans satte jag mig här och började leta efter min bild från igår – den finns inte. Den gick inte ens att få upp via Photoshop längre …

Var så upptagen med detta att jag glömde totalt att ta bilder på den nya sängen när den levererades – de var tre man som kom. De började med att bära ut de gamla och in med de nya.

När de gått och sängarna var på plats testade vi alla möjligheter och sedan bäddade vi. Men, en bild på hur man verkligen ser hur den fungerar – då ska den vara obäddad. Lägger in en bild när den är bäddad, men inte samma sak – den kommer antagligen att vara skön. Vi har provlegat – obäddat …

(Ska försöka publicera bilder från midsommar – snart …)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *