Stenhårt …

Idag blev köket klart. Visserligen ska vissa detaljer bytas ut, men det blir inte förrän i vår. Nu nöjer vi oss med det vi åstadkom igår och idag. Stor skillnad och känns bra. Vi har fått loss arbetsyta och känner oss nästan vilse efter denna tid det varit så rörigt.

En tråkig sak – våra favoritmuggar har ”tagit slut” – båda har fått sprickor i botten och vi vågar inte använda dem längre. De har hängt med ca 20 år, inte så illa, men så tråkigt att vi nu måste kasta dem.

Glada i hågen fortsatte vi med hallen. Där ska en hatthängare sättas upp. Just denna vägg är betong – vi har nu blivit experter på gips. Vid andra hålet tog det stopp – dvs borren tog inte alls – den bara låter men hålet blir inte djupare. Väldigt molokna gav vi upp och bestämde oss för att åka till vår proffsbutik i morgon och be om råd. Kanske vi måste hyra en starkare borr – vår slagborr räcker tydligen inte. På nått sätt ska det väl lösa sig – undrar efter hur många hål. Det är inte det lättaste redan innan då man placerat elskåp, eluttag och skåp för kabel tv med de mest konstiga mått och avstånd. Det har tagit oss lång tid att över huvud taget få till hur vi ska lösa det på bästa sätt. Och nu kan vi inte borra där vi måste …

Som den luttrade optimist jag blivit förväntar jag mig att hatthyllan kommer upp i morgon. På torsdag bär det av till det stora möbelvaruhuset. Då ska en hallbänk bytas (fel färg) och ett högskåp med städinredning inköpas. En besvärlig detalj – vi tänkte inte på att det inte fanns …

Och då syns inte vår nya svart/vit randiga matta ...
Och då syns inte vår nya svart/vit randiga matta …

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *