I drömmarnas värld …

Det blev lite sent för mig igår kväll, och i natt drömde jag de mest befängda drömmar. Jag packar inte längre, men det är fortfarande många resor och mycket människor involverade. I drömmen i natt skulle jag dessutom både bli klippt och få massage. Kanske för att jag behöver klippa mig och att jag har ett presentkort på massage, som skall utnyttjas nu när jag har tid igen.

I drömmen blev det i alla fall så att jag gick till frisören och fick skynke på mig och håret tvättades. Sedan kom det en man i kostym och slips och bad mig att sätta mig på en kista med ett täcke på. Själv satte han sig i en stol bredvid, men lyckades med konststycket att hålla om mig och klappa mig på ena armen. Samtidigt så lade han hakan på min axel och åstadkom några smackande ljud. Jag undrade vad för sorts massagebehandling mitt presentkort gällde för där jag satt i insvept i skynket och med vått hår och blev klappad på armen till detta smackande ljud. Det sägs ju att man bearbetar sin tankar i drömmen, men var skulle denna bisarra situation komma ifrån – även om jag behöver klippa mig och skall utnyttja mina kuponger.

När jag landat i verkligheten igen – tack o lov – så blev det Ring så spelar vi – vad annars en lördag morgon?  😉  Vädret är nu sådant att vi kan sitta på balkongen igen och lyssna. Där intog vi också vår frukost, innan det var dags att ta en promenad och att göra diverse inköp.

I morgon bitti skall vi få en hyrbil levererad, och sedan bär det av till Pringle Bay, till ett svenskt par. Där skall vi övernatta och förhoppningsvis står oss vädret bi så att vi kan ta en promenad på stranden. Maken har marinerat lammkött i kväll som vi skall ta med oss.

Jag har ju varit ganska o frekvent här nu under en ganska lång tid. Så nu när jag äntligen har tid igen, så blir det i alla fall ett uppehåll, för jag tänker inte ta med datorn. Vi hörs på måndag. Känner ni att ni vill höra av er så skriv gärna till min g-mail adress …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *