Klackarna i tältet …

Idag var vi budna på uppvaktning, en av våra vänner fyller 65. Vi är nu i den åldern att den ene efter den andre blir ålderspensionärer, hm … Där var ett antal gäster som ville fira (?), presenterna bestod mest av drickbart av varierande sort och styrka – bl.a. lingondricka 😉

Vädret, som ju är så viktigt i det här landet, stod på födelsedagsbarnets sida. Men för säkerhets skull så hade han fixat ett stort partytält. Där hade han ordnat med takvärme och ett golv, så vi frös inte. Man kunde till o med ta av sej jackor och kavajer. Ett tag såg det ut som om det skulle bli storm, men den kom av sej. Men för säkerhets skull så var hela tältet förankrat med stormlinor – värden är en van seglare.

Värdinnan hade antagligen tillbringat hela veckan i köket, och vi bjöds på den godaste mat olika slag från ett buffébord. Det var heller ingen brist på dryck, som värden inskaffat alldels själv, så stämningen var på topp och vi var som vanligt bland de sista gästerna. Men vi hade så trevligt, hoppas att värdparet tyckte det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *