Snart så …

Jag vet inte vart den här dagen tagit vägen, men vi har hunnit en del. De flesta prylarna är på plats i vardagsrummet. Återstår några grejor som skall upp på väggarna, lite plock och undanstuvning bara. Resten är bara detaljer… Maken och jag njuter av att ha det tämligen normalt omkring oss. De nya gardinerna vet jag inte om jag hinner få färdiga, hade tänkt det, men allt tar längre tid än man tror. Vi får se imorgon, gardinstången skall i alla fall upp.

Det har varit varmt idag igen, över trettio grader och det är fortfarande varmt. Vi kan inte ha korsdrag längre, för det har börjat blåsa och då smäller dörrarna och persienerna flaxar och far. Fast egentligen skall vi inte klaga – vi har längtat efter värmen och nu är den här. Det är väl att vi inte är riktigt vana – än, men vi vänjer oss så gärna.

Maken tittar just nu på fotboll. Sydafrika möter Tunisien – det går visst inget vidare. Men det skall bli en tidig kväll för mej, först en dusch och sedan skall jag faktiskt koppla av med en bok i sängen, vet inte hur länge sedan det var sist – men länge sedan var det …

img_3751.jpg

Vi kan titta på TV …

img_3767.jpg

Vi kan sitta och äta vid ett riktigt bord …

img_3764.jpg

Vår lilla afrikahörna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *