Ett litet ? virus …

Det bröt ut en smitta i Kina för många veckor sedan, vi lyssnade, tittade på nyheter, läste tidningar och tyckte ”stackars dom”. Samma tyckte vi när Ebola bröt ut. Men det hände ju där, smittan var förfärlig där den var – men vad kommer det att bli av den här …

Det började gå rykten. Vi är många svenskar här och vi försökte tänka sansat, behålla lugnet. En av oss skrev till Svenska Ambassaden och fick ett intetsägande svar tillbaka. Vi, maken o jag, försökte ringa vårt flygbolag, men det var ett Moment 22. På deras hemsida stod att det att de kommer att göra allt vad de kan för att hämta hem sina resenärer. Det stod också att det var ingen ide’ att höra av sig tidigare än 10 dagar före hemresedagen …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *