Mörkt, men ljuvligt …

Nu har jag checkat in, flyger Lufthansa och där är det är ordning och reda – många frågor som ska besvaras och man ska intyga på heder och samvete … Tydligen blev jag godkänd för jag har nu två boarding pass i telefonen – nästa problem – hur får jag ut dem. Men det löser sig nog. Har ingen fungerande skrivare här. Får väl ställa mig och se lite hjälplös ut så kommer det säkert någon snäll person och hjälper mig. Man är mycket mer toleranta och artiga mot äldre personer här än hemma.

Dagen har ägnats åt packning och tvätt. Nu är det mesta klart och i morgon ska jag kolla det sista innan jag stänger väskorna. Då kommer Hilda så det passar bra att hon får städa ut mig. Planet går inte för än 18.30, så jag har gott om tid. Passar bra – maken kan gå på sin gubblunch och jag får en stund för mig själv – sedan är han gullig och följer med mig till flygplatsen.

Har fått en bild från grannen idag – det är full vinter i Strängnäs, men jag har lovat att ta med våren. Hoppas jag kan hålla det löftet. Får bilen på söndag och då vill jag att det ska vara bart på vägarna och ingen halka – har ingen aning om huruvida jag kan köra på vintervägar. Har inte gjort det sedan vintern 1990.

Nu ska jag njuta en stund här på balkongen av värmen och månen, som är drygt halv igen. Det blåste upp för en stund sedan, så snabbt som det kan göra här – men det är ljumma vindar och det har redan lugnat sig lite. Jag ska också få en liten brandy …

PS. Månen ligger precis i överkanten – men den är där …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *