9 år …

Ja, må hon leva …

 

Idag är det den stora dagen … En nybliven nioåring som såg ut att sova, men som det visade sig senare hade varit vaken hela tiden … Känns det igen? J

Det var en hel bricka med presenter – vilken lycka! Bl.a. en dator, en telefon, ett litet djur som heter Furby och som kan prata, skratta och göra en massa andra ljud och vifta på öronen – visserligen förstår man inget – men han är kul och man kan mata honom med olika saker från sin ipod. Jag begriper ingenting, men sådant är normalt för det uppväxande släktet – liksom det är normalt att jag inte hänger med alltid.

Efter frukost bar det av till fotografen, alla skulle förevigas. Vi får se hur bilderna blir – fotografen var inte överdrivet engagerad. Vi åkte hem och det blev önskelunch – pannkakor och sylt, sedan satte vi oss i bilen och åkte till ett ställe där man målar porslin. Vi satt där alla fyra och med hjälp av tungan rätt i munnen åstadkom vi våra alster. Inte helt lätt – vi vet dessutom inte helt hur det kommer att bli – färgerna som såg ut som pastell kan komma att bli riktigt mörka – beroende på hur många strykningar det blivit.

En specialtallrik för högtidliga tillfällen, en födelsedagsmugg, en drake, ett torn som fungerar som sparbössa och en pumpa till halloween. Tyvärr är jag inte kvar och får se hur det blir sedan man bränt våra alster.

Födelsedagsbarnet skulle få sin naglar målade, lillebror och jag åkte hem under tiden. För mig blev det ett dopp – och jag förstår nu deras klagan om att vattnet är kallt. Det var iskallt på benen den första minuten och jag blev stående på badstegen och tänkte vända om – men med 34 grader i luften så … Det var riktigt skönt efter en minut och jag plaskade omkring en stund.

Middag på typsikt amerikanskt ställe med typisk amerikansk mat. En god hamburgare för dottern o mig med avokado o bacon. Mac Cheese till barnen och till efterrätt delades det på en jättebit Double Chocolatecake och American Applepie med grädde och glass – hälften blev kvar. Det var födelsedagsbarnet som önskade gå dit eftersom det är en ny restaurang och Kristin, deras barnflicka, hade dekorerat en vägg.

Nu är det god natt saga och sedan får vi se om barnen somnar. 9-åringen är lite ledsen över att hennes födelsedag redan är över. Själv är jag helt slut och stackars dottern ska iväg på telefonkonferens mot Sverige som ju har måndag morgon om en stund …

Det ringer i paketet …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It’s wierd … det låter konstigt i lådan …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag och mitt nya husdjur …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Undrar hur jag ska börja …
A dragon …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra alster …

 

 

 

 

 

 

 

 

Titta mormor …

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *