8 juni …

Syrener, syrener, syrener ...
Syrener, syrener, syrener ...

Jag låg och lyssnade efter ljud i natten, skulle barnbarnen vakna, skulle maken vakna i tid för att hämta hantverkarna som kommer kl 7 varje morgon. Vet inte om jag noterade att maken steg upp och därför somnade in så gott. Sov som en stock när det kom några jättekvastar med syrener genom dörren och under och bakom var det små barnbarn och maken o barnflicka. Sedan sjöng de, det var bra – för då hann jag vakna till.

Ögonen är besvärliga varje morgon, men dessa buketter var det inga problem med att se. Däremot att känna doften var svårare, trots allergi tabletter, som enligt de andra var ljuvlig . (Strax innan sänggåendet kunde även jag känna den lite svagt.)

Vädret var vackert, det brukar det vara den 8 juni, och vi tillbringade den utomhus med att spola bort det gula tallfrömjölet på altanen. Jag åkte några gånger över vattnet för att lämna och hämta och några gånger till.

Maken skulle på begravning, vi förberedde för tårta, men maken som skulle handla bananerna till fyllning hamnade i trafikköer och till slut insåg vi att det var bättre att vänta med tårta till nästa dag. Vart den här dagen tog vägen vet jag inte …

Vi är jätteduktiga på att tvätta bort talldamm ...
Vi är jätteduktiga på att tvätta bort talldamm ...
img_7962
Jag vispar vanlijkrämen ...
Jag vispar grädden ...
Jag vispar grädden ...
Det bästa med att baka tårta ...
Det bästa med att baka tårta ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *