Sovnatt …

Jag fuskade i natt … Jag sov i bastun med maken. Vilken skillnad. Visserligen gick han upp en gång i natten för att det fanns behov, men jag behövde inte bry mej. Jag sov så hårt och gott, så när jag vaknade hade ena örat domnat… Vilken känsla, härligt att vara utsövd, och, inte bra alls – eftersom jag inte visste hur natten hade varit i stora huset. Hade dottern fått sova överhuvudtaget. Det visade sej att hon hade sovit gott och att barnen hade skött sej… så mormor är inte så oumbärlig som hon kanske tror… 😉

Det blev ytterligare en ljuvlig dag. Dotterdottern skulle åka med mamma på ”återseende party med mammas vänner”, sedan skulle hon och mamma åka till Dalarö och Farmor o Farfar. Där skall hon stanna några dagar. Förstår att de längtar, jag skulle ha varit grön av avund hela jag, om jag inte hade fått ha henne hos mej. Nu håller vi tummarna för att det fina vädret fortsätter eftersom de bor så fint, inte minst när det gäller bad. Fast i skrivande stund så ser det ut som om metereologerna får rätt vad gäller åska och regn. Vi har haft ett fantastiskt väder idag, men nu drar det ihop sej. Det är fortfarande varmt och jag sitter på altanen och skriver detta. Fast nu måste jag sluta och ta båten över för att hämta dottern.

Det såg så mörkt ut när jag hämtade henne så jag tog med ficklampan, den behövdes ju inte alls och inte regnkapporna heller, men lite längre söderut så har de antagligen ett fruktansvärt regn. Himlen är alldeles svart, vi har fått några droppar – de går faktiskt att räkna. Men vi skulle behöva detta regn, som nu brakar ner söderut. Hoppas bara att det inte brakar o åskar för mycket där dotterdottern är just nu.

img_0001.jpg

Jag skall åka till min farmor och farfar och då gäller det att packningen är rätt …

img_0006.jpg

Nu när syrran är borta så kan jag greja som jag vill här i dammen …

img_0009.jpg

Ingenting går upp mot ett kvällsdopp …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *