Så vackert …

Det blev en underbart vacker dag. Maken och tog en promenad. Det går inte fort och vi ser nog lite skröpliga ut – men vi promenerade. Tyvärr hade man saboterat den bänk vi brukar vila på. Den är/var utformad med en vikingabild som ryggstöd. Vi kom av oss alldeles och brydde oss inte om att ens sitta på de bräder som fanns kvar som sits. Så ledsamt – har varit så imponerad av denna bänk.

Vi kom hem och tog våra värktabletter, men det var det värt – vilket underbart väder vi fick uppleva. Vi plockade också kastanjer – har aldrig sett så många. Kan det vara så att de kastanjeträd som finns i Årsta levererar inte tillräckligt med frukter till alla som vill ha, eller är det så att träden här i Sörmland levererar mer fukt. Det var bara att vraka och välja och se upp var man satte fötterna. Ni vet väl att om man har en kastanj i fickan blir man aldrig utan pengar.

När det började skymma åkte vi till kyrkogården för att sätta ut våra ljuslyktor, det var en och annan lykta tänd men den stora helgen i Sverige är nästa helg. Vi har hittat en plantering som ligger vackert och lite högre – där ställer vi våra ljus. I år var det inte lika vackert som förra året då alla träden prunkade i orange i alla dess nyanser. Trots den varma sommaren hade de flesta löven ramlat av – men det var vackert ändå …

Det är så vackert här ...
Det är så vackert här …

 

 

 

 

 

 

...

 

 

 

 

 

 

Skymning på kyrkogården ...
Skymning på kyrkogården …

 

 

 

 

 

 

20161030_163432
Här står de nu som två små ljuspunkter i mörkret, symboler för dem vi saknar …

 

 

 

 

 

 

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *