Hål i väggen …

Sitter i morgonrocken och känner hur bra jag har det … Att kunna stanna hemma, sitta inne och titta ut på det grå vädret medan jag dricker mitt te. Tänker att vi nästan aldrig varit hemma så här sent på hösten och haft tid att bara vara.

Idag ska jag ta tag i den hylla som jag började fixa igår, men som måste fixas om. Det är en hylla som sitter över fönstret i köket där jag har min torkade svamp i glasburkar. Var inte riktigt nöjd med höjden på den och bestämde att sänka den och samtidigt skruva fast lampor som ska ge bra ljus på arbetsbänken. Allt gick jättebra – jag kände mig som ett proffs, lamporna kom dit snyggt. Jag borrade hål i skivan för sladden, var riktigt nöjd tills … När jag skulle sätta upp den behövde jag längre skruvar än tidigare och det hade jag inte. Allt blev liggande.

Vi har nu varit iväg och köpt nya skruvar och fler hyllor 🙂 Det blev jättebra med belysningen, några blommor fick komma in från balkongen och inviga den fönsterbänk som vi också satte upp av bara farten – nåja – vi har gipsväggar och undrar om inte till o med betong är lättare när man väl fått upp ett hål. Här blir det hål meddetsamma, när jag sedan sätter i den speciella pluggen och försöker ”dra ihop” spindeln på baksidan med skruven börjar hela pluggen att snurra och förstora hålet. Har köpt en specialgrej som ska vara jätte bra – nu vet jag hur man använder den och den verkar fungera. Kanske väggarna inte behöver se ut som Schweitzer ost i fortsättningen. .

De nyinköpta hyllorna står fortfarande i sina paket, måste ju ha något att göra i morgon också. Ute har det börjat regna – blir bra att vara inne o skruva upp hyllor.

Och, ikväll har jag tagit min sista antibiotika dos …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *