Mappar hit o dit …

Insåg att jag inte skulle hinna skriva här ikväll. Blev alldeles för sent med strulet med backup hårddiskarna som dagen i stort sett har ägnats åt … Men eftersom jag inte kan sova så var det lika bra att tända lampan och skriva några rader.

Dagen har varit en ganska normal söndag. Barnen fick äntligen ha lite sovmorgon, fixa lite med sina saker och bara vara, som är så viktigt också. Pojken hade playdate. Dottern, dotterdottern o jag åkte iväg för att köpa batikfärg för att göra en infärgad T-tröja. Vilket vi också gjorde. Resultatet kommer i morgon.

Vi besökte också en Halloween butik – så äckligt, sjukt, bra grejer de har här – säger jag som faktiskt tycker om detta fenomen. Dottern hatar det – men det är så sjukt kul att få frossa i dessa hemskheter. Inte allt – det medger jag – men där finns så många saker som är humor. Själv har jag en del prylar, men de är i CT och i år ska vi fira i Strängnäs. Vet inte om jag har något där, har för säkerhets skull köpt spindelnät och spindlar. Maken kan se fram emot en traditionell spindelmiddag …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *