Bland kändisar …

Idag har jag haft ett trevligt avbrott ifrån kitt och kladdig färg, en trevlig igenkänning. Jag var med på en SWEA tillställning och träffade flera av de härliga kvinnor från hela världen som jag lärt känna under mina aktiva år. Det var roligt att känna hur vi bara tar vid där vi slutade. Extra roligt var det att jag hade maken med mig – han fick äntligen se hur det går till på dessa tillställningar.

Det började formellt i Slottskyrkan, nu vet jag precis hur det är att sitta där och jag kunde inte låta bli att undra vilka som suttit på min plats före mig … 🙂 En fantastiskt vacker kyrka och hovpredikanten berättade lite om tillkomsten arkitekturen. Programmet var av hög klass med tal av Prinsessan Christina och diverse höjdare inom SWEA. Vi underhölls av fantastiska musiker, tidigare stipendiater som spelade piano och flöjt. Avslutningen var en glad låt som spelades på trumpet av 4 unga flickor och en pojke från Lilla akademien. En helt fantastisk och glad avslutning.

Efteråt travade vi över till Tessinska Palatset där landshövdingen tog emot och önskade oss välkomna. Vi fick en guidad tur och minglade sedan tillsammans med kändisar som prinsessan Kristina, Kerstin Dellert, Chris Heister vår landshövding i Sthlms län, Lill Lindfors m.fl. För ett tag kände man sig som en vip … J

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *