Här går det undan …

Det är på riktigt …

Puh, vi kunde uppleva en ”slow morning” i morse – så välbehövlig.

Dagen var tänkt att ägnas åt ärenden i stan, men, vi fick manus till annonseringen av lägenheten. Nyfikna kastade vi oss över texten och insåg att vi är olika generationer vad gäller formuleringar.  Vi försökte hålla fingrarna i styr och inte ”peta” i annat än fakta. Nu ligger vår lägenhet där ute till beskådande för alla som vill se.

Vädret var verkligen med oss igår – fotograferna sa att det var perfekt – håller med, utsikten från balkongen ser ut som hötorgskonst med blå himmel och lite molntussar.

Filmen skulle läggas upp ikväll, blev vi lovade, men i skrivande stund har inte jag sett till den – är så nyfiken. Bilderna är fantastiska och vi är kanske spekulanter, särskilt som alla rum är så mycket större … 🙂

Så här ”ser det ut” …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *