Lugnt …

Så här har vi det ... 😉

I morse slapp jag ha klockan på ringning – elektrikerna var klara igår. Jag har ägnat dagen åt att komma ikapp på datorn och dvd-spelaren. Bandar en massa program för att ta med till SA när vi åker tillbaka. Är hopplöst efter med det mesta …

Maken lämnade in vår gamla Saab till verkstaden igår för genomgång och besiktning. Han skulle få hämta den idag och vi var väl båda inriktade på att den knappast skulle passera ett år till. Jag hade lite sorg i hjärtat eftersom jag aldrig har kört någon bil med sådan körglädje som denna gamla bil fortfarande ger.

När maken gick frågade han om han skulle handla någon på hemvägen – vad vi skulle äta till middag. Jag sa :”Går bilen igenom så köp en krabba, annars får vi äta något ur frysen …”

Det blev krabba, den gick igenom – man ska inte dömma (felstavningsprogrammet vill ha ett m – jag vill ha två …) hunden efter håren. Många gånger har vi fått tvärnita då nya fina bilar bara åker ut framför oss – ingen tror något om en gammal skruttig bil. Men jag är glad att vi har hastighetshållare, den behövs – det är svårt att inte köra för fort med den. Nu behöver vi inte fundera på ny bil på ett år – bara var vi ska göra av med den över vintern.

Idag har jag inte gjort något vid alla möbler som står mitt på golvet – man lär sig att hitta gångar och vänjer sig vid dem …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *