13:e fredag – en myt …

Fredagen den trettonde, kan det bli så mycket värre … enligt gammal tro – nej. I vårt moderna samhälle så verkar det som om detta datum mer o mer mister sin kraft. Om jag ska försöka tolka in mina problem med detta datum så är de:

Maken åkte till verkstaden med bilen för att få två ”pluppar” ersatta – vilket verkstaden i Hälsingland sade skulle åtgärdas. De påverkade motorn vid låg hastighet. (Men egentligen är bilen som bäst vid höga hastigheter …)

Plupparna är nu beställda och kommer att bli inploppade i kommande vecka.

Själv har jag börjat rensa i ”skräprummet” – i mycket liten skala. Köpte en dokumentförstörare i september och den är nu invigd. Nu kommer alla dokument som samlat sig sedan vi flyttade ut år 1991 att ”strippas” och sedan – på svenskt ordentligt vis – bli sopsorterade i rätt container.

I övrigt har arbetsuppgifterna trappat av ordentligt de senaste veckorna – känns att det nalkas sommarlov i SWEA. Några enstaka mail droppar in. De få som kommer in är så välkomna – vi är ju kompisar … Så fantastiskt att ha dessa härliga kontakter i olika världsdelar – och att jag kommer att träffa en hel del av dem i sommar här hemma i Sverige.

Nu borde jag ha legat i min säng för länge sedan – förstår inte att jag inte kan känna naturlig trötthet då klockan börjar närma sig midnatt. Nu är det många timmar över midnatt och jag är fortfarande inte sömnig …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *